Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling

 

Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling

 

Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling

Groeps (Zoom) workshops

Workshop: Mediteren nieuwe stijl
In deze regelmatig terugkerende workshop leer je een aantal meditatiestijlen en ga je ervaren wat het effect is op je lichaam en geest. Je kan na de workshop gelijk thuis aan de slag. Elke keer behandel ik in de workshop een andere meditatiestijl en gaan we daarna ook een heerlijke meditatie en oefeningen doen. Je kan dus steeds weer meedoen en hierdoor sterk werken aan innerlijke rust en contact met je hogere zelf. Je trilling verhoogt en je leert steeds beter je eigen pad te zien en ernaar te handelen.

Deze workshop is via zoom of in de praktijk.

Prijs: € 39,95 incl. BTW

Inschrijven

Workshop: De nieuwe tijd
Een regelmatig terugkerende workshop waarin ik dieper inga op de tijd van nu. We leven in een onrustige en uitdagende tijd. Hoe kan je nu rustig en relaxt blijven tussen alle onrust, chaos en dualiteit. Wat is de bedoeling en hoe kan je jezelf in balans houden. Ik leer je hoe je je trilling kan verhogen en je immuunsysteem kan boosten d.m.v. een aantal heldere stappen en oefeningen. Een must in deze tijd! Daarnaast gaan we met elkaar oefenen en helpen we elkaar. Omdat er steeds andere onderwerpen behandeld worden die inspelen op de tijd van nu, kan je steeds weer meedoen met deze workshop.

Deze workshop is via zoom of in de praktijk.

Prijs: € 49,95 incl. BTW

Inschrijven

Workshop: In liefde lichter leven
Hoe zet je jezelf in de stand van liefde, hoe zorg je ervoor dat jouw leven lichter, liefdevoller en makkelijker verloop? Hoe zorg je dat negativiteit geen vat meer op je heeft en dat je een inspirerend voorbeeld wordt voor je omgeving? Als jij in liefde bent, verandert de wereld om je heen. Manipulatie en negativiteit verdwijnen uit je leven en zachtheid en vriendelijkheid omringen je steeds meer. Uitdagingen in je leven treed je met vertrouwen en verantwoordelijkheid tegemoet. We zijn hier om te leren en je gaat steeds meer snappen dat we allemaal hier op aarde op zoek zijn naar liefde en dat we vandaaruit ons leven mogen gaan inrichten om geluk en voorspoed te ervaren. In deze liefdevolle workshop leer ik je hoe je dat kan doen. Ook deze workshop komt regelmatig terug, zodat je vaker kan meedoen.

Deze workshop is via zoom of in de praktijk.

Prijs: € 49,95 incl. BTW

Inschrijven

Powermiddagen
Dit is een regelmatig terugkerende middag waarop we met elkaar, elkaar gaan helpen. Issues die je bezighouden kan je hier bespreken en samen kijken we naar achterliggende thema’s en helpen we je vooruit met inzichten. Belangrijk op deze dagen is weer dicht bij jezelf te komen en te voelen hoe fijn het is om met gelijkgestemden ervaringen uit te wisselen en elkaar te helpen. We doen o.a. helende oefeningen en meditaties. De energie op deze dagen is erg sterk, de sfeer ontspannen en helend.

Powermiddagen zijn hier in de praktijk of via zoom.

Prijs : € 49,95 incl. BTW

Inschrijven

Contact gegevens

Gele Lis 168
2498 BJ Den Haag
Tel. 06-47756100
info@saskiapauk.nl
Kvk nr: 27309834

Route

Social

LinkedIn
© Copyright Saskia Pauk | Cookies & Privacy | Algemene voorwaarden
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial