Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling

 

Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling

 

Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling

Powermiddagen

Dit is een regelmatig terugkerende middag waarop we met elkaar, elkaar gaan helpen. Issues die je bezighouden kan je hier bespreken en samen kijken we naar achterliggende thema’s en helpen we je vooruit met inzichten. Belangrijk op deze dagen is weer dicht bij jezelf te komen en te voelen hoe fijn het is om met gelijkgestemden ervaringen uit te wisselen en elkaar te helpen. We doen o.a. helende oefeningen en meditaties. De energie op deze dagen is erg sterk, de sfeer ontspannen en helend.

Powermiddagen zijn hier in de praktijk of via zoom. Prijs is 50 euro incl. BTW

Workshop: De nieuwe tijd

Een regelmatig terugkerende workshop waarin ik dieper inga op de tijd van nu. We leven in een onrustige en uitdagende tijd. Hoe kan je nu rustig en relaxt blijven tussen alle onrust, chaos en dualiteit. Wat is de bedoeling en hoe kan je jezelf in balans houden. Ik leer je hoe je je trilling kan verhogen en je immuunsysteem kan boosten d.m.v een aantal heldere stappen en oefeningen. Een must in deze tijd!

Deze workshop is via zoom. Prijs 50 euro incl. BTW  

 

Workshop: Mediteren nieuwe stijl

 

Workshop: pendelen

Workshop:  persoonlijke ontwikkeling deel 1

Een online cursus waarin je inzicht krijgt in je hoofdthema’s in dit leven. Je gaat ze herkennen, begrijpen, doorleven en loslaten, waardoor unieke en sterke groeimomenten ontstaan. Je trillingsgetal zal een stuk stijgen, je wordt verfijnder, wijzer, rustiger en blijer .Ook leer je wat situaties en mensen om je heen je spiegelen en leer je achter deze situaties jouw onderliggende hoofdthema’s te herkennen. Daarnaast komen onderwerpen als rust versus onrust, innerlijke rust en innerlijk dialoog, hoofd versus hart, vergeven en loslaten aan bod. Je gaat letterlijk en energetisch loslaten en ruimte maken voor vernieuwing en groei. Je leert je intuïtie en helend vermogen  te en te gebruiken en te leven in liefde. De cursus bestaat uit 9 lessen. Elke les maak je een paar inzichtgevende opdrachten.

Workshop: Persoonlijke ontwikkeling deel 2
In deze cursus ga je dieper in op de onderwerpen uit de eerste cursus, maar komen ook nieuwe gebieden aan bod. Daarnaast zal er een groter beroep worden gedaan op je intuïtie en helend vermogen. Je groei zal versnellen en je inzichten zullen toenemen. De cursus bestaat uit 9 lessen. Elke les maak je een paar inzichtgevende opdrachten.

Workshop: persoonlijke ontwikkeling deel 3
Je leert dat je lichter en makkelijker kunt leven en hoe je het leven kan vormen dat je graag wilt.  Je gaat op een andere manier naar jezelf kijken en je volgt o.a. een stappenplan om te komen tot de dingen die je graag zou willen. De cursus bestaat uit 9 lessen. Elke les maak je een paar inzichtgevende opdrachten.

Contact gegevens

Gele Lis 168
2598 BJ Den Haag
Tel. 06-47756100
info@https://www.saskiapauk.nl/
Kvk nr: 27309834

Route

Social

LinkedIn

© Copyright Saskia Pauk | Cookies & Privacy | Algemene voorwaarden

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial