Werkwijze

Ik help kinderen en volwassenen de balans in hun leven weer te vinden. Daarbij speelt hoog sensitiviteit of meer kunnen voelen en weten (het paranormale) een grote rol. Er zijn steeds meer mensen die ontdekken dat ze gevoeliger zijn dan anderen en daarbij problemen ervaren in het leven. Ik leer hen hoe ze die gevoeligheid positief kunnen gebruiken en wat ze met die gevoeligheid allemaal kunnen bereiken en leren.
 
Daarbij geef ik inzichten in de kern van problemen bij kinderen, volwassenen en tussen ouder en kind. Inzichten in levenslessen en inzichten in oude patronen die doorbroken mogen worden.
 
Bij kinderen ga ik naar de eigenlijke oorzaak van het probleem door te ‘vertalen’ waar het kind behoefte aan heeft en wat het kind ‘spiegelt’. Dit kan bij het kind liggen (het kind heeft een behoefte die door de ouders niet wordt herkend), maar ook bij de ouders (een oud patroon dat losgelaten mag worden). Als ouder sta je zo dicht bij je eigen kind en ben je emotioneel zo met je kind verbonden dat het vaak moeilijk is om objectief te kijken. Dit is volkomen logisch, anders zou je niets te leren hebben! Meer daarover onder het kopje mentale hulp en energetische hulp.
 
De slagingskracht ligt bij mij in het begrijpen van het gedrag van een kind en dat van de ouder.
 
Bij volwassenen is het soms nodig om gewoon ‘anders’ te kijken en te voelen. Als je begrijpt ‘waarom’, komt er rust en ruimte en is je antwoord en handelen ook anders. Natuurlijker, liever; hoe het hoort te zijn.
 
Iets voor jou?