Test pagina

Ik geef inzichten in de kern van problemen bij kinderen, jongeren, volwassenen en tussen ouder en kind.

Inzichten in levenslessen en inzichten in oude patronen die doorbroken mogen worden.
…meer

Werkwijze

Bij energetische therapie kijk ik met mijn paranormale gave een stukje verder of dieper. Als je steeds tegen dezelfde problemen aanloopt, je niet begrepen voelt, meer voelt dan anderen en behoefte hebt aan duidelijkheid en nieuwe inzichten.
…meer

Energetische hulp

In ieders leven zijn wel een aantal hoofdthema’s, oude patronen van onszelf, waar we gedurende ons leven mee aan de slag gaan. Het cursusaanbod richt zich op deze thema’s waarbij we ze leren herkennen, begrijpen, doorleven en loslaten. Hierdoor ontstaan unieke en sterke groeimomenten.
…meer

Cursusaanbod

Ik kampte al jaren met een depressie en sombere gevoelens. Met dank aan de consulten bij Saskia heb ik hier sinds vorig jaar geen last meer van gehad. Dankzij de gesprekken kan ik beter compassie naar mezelf tonen en lief voor mezelf zijn i.p.v. heel streng voor mezelf zijn. Tijdens

...meer
Lisa   

Ik kampte al jaren met een depressie en sombere gevoelens. Met dank aan de consulten bij Saskia heb ik hier sinds vorig jaar geen last meer van gehad. Dankzij de gesprekken kan ik beter compassie naar mezelf tonen en lief voor mezelf zijn i.p.v. heel streng voor mezelf zijn. Tijdens de sessies magnetiseert Saskia mij, waardoor ik positieve energie ervaar en me daarna weer krachtig voel. Ze geeft me ook inzichten in dingen die anders kunnen en ze geeft me hierbij ook concrete handvatten in hoe ik deze dingen kan veranderen.
Tot slot ik ben blij met mijn beslissing om naar haar toe te gaan.

Reacties