Soms komen er mensen “toevallig” op je pad. Zo is Saskia via een vriendin ook op mijn pad gekomen. Het vraagstuk waar ik mee rondliep is inmiddels naar de achtergrond verdwenen. Door de goede gesprekken met Saskia ben ik nu meer met gevoel, bewustwording en zelfreflectie bezig wat naast groei ook rust geeft.

Antwoorden op m’n oorspronkelijk vraag zullen hierdoor vanzelf gegeven gaan worden. Door Saskia’s open, rustige en vooral vriendelijke benadering voelt het stellen van een vraag of vertellen van een verhaal niet als raar. Alles kan en mag worden gezegd. Na iedere sessie kom ik weer ontspannen, met wijsheid en nieuwe handvatten thuis.

Annelies

Als Saskia mij magnetiseert, voelt dat zo fijn. Eigenlijk is het gewoon letterlijk het fijnste gevoel dat ik ken.

Britt

Deel hier je reactie

Vul het onderstaande formulier in met de naam zoals je op de website getoond wilt worden.

Privacy

Na een behandeling van Saskia merk ik dat mijn blokkades weg zijn. Mijn ademhaling zit niet meer hoog en ik blijf lang in een relaxte flow (dan heb ik het over dagen/weken).

Ingrid

We hadden net een nieuw huis gekocht en ondanks dat ik direct verliefd was op dit huis lukte het niet goed om er onze sfeer te creëren. Saskia heeft geconstateerd dat er aardstralen liepen, onder andere door onze slaapkamer.

Daarnaast waren er ongewenste entiteiten in het huis. Door het gericht plaatsen van een piramide en een house clearing is het opgeruimde en fijne gevoel in ons huis helemaal terug. De house clearing heeft daarnaast veel interessante en nuttige inzichten gebracht. Wij zijn Saskia heel dankbaar!!

Hugo

Ik ben 16 jaar lang intens moe geweest. Ziek van moeheid. Het hele medische (ook alternatieve) circuit heb ik doorlopen; zonder resultaat. De moeheid verdween echter 20 jaar lang na een homeopathisch middel. Helaas…..nu is de moeheid weer aan het terugkomen. Saskia is op mijn pad gekomen en ik heb het idee dat mij, door toedoen van haar behandelingen, een toename van die moeheid bespaard blijft. Aanvankelijk was er een combi van gesprekken en magnetiseren, nu alleen nog magnetiseren. Als zij mij magnetiseert, voel ik de warmte binnenstromen. Zoiets had ik nog nooit in mijn leven ervaren. Ik ben er nog niet, maar heb vertrouwen in de behandelingen. Ik denk dat ik haar binnenkort vraag om een “house clearing”.

Froukje

Ik ben bij Saskia terecht gekomen door een bekende van mij. Zij had goede ervaringen met Saskia. Deze goede ervaring kan ik delen.

Saskia straalt rust uit, luistert aandachtig en bij haar mag en kan je jezelf zijn. Saskia stelt vragen waar je zelf antwoorden op kan geven.

Die antwoorden zijn soms al gezegd maar Saskia laat mij zelf hierover nadenken. Saskia laat je terug keren naar je eigen gevoel. Niets in het gevoel is zomaar. Voor een buitenstander is dit misschien wat zweverig maar als je hierover na gaat denken blijkt dat gevoel zeker te kloppen.

Het terug keren naar je gevoel vind ik nog erg lastig maar ik merk wel door de oefeningen die ik krijg van Saskia dat er rust in mij ontstaat.

Ik ben blij met Saskia als coach om mij verder te helpen naar een evenwichtig en stabiel persoon.

Sandra

Contact gegevens

Gele Lis 168
2498 BJ Den Haag
Tel. 06-47756100
info@saskiapauk.nl
Kvk nr: 27309834

Route

Social

LinkedIn
© Copyright Saskia Pauk | Cookies & Privacy | Algemene voorwaarden
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial