Mijn dochtertje van 2 jaar is een vrolijk en tevreden meisje, maar de de nachten waren zeer onrustig met terugkerende honger waarvoor zij een melkflesje kreeg. Het is een energiek meisje dus dachten wij dat ze “ gewoon” honger had. Ook was ze flink aan het nagelbijten. Alle mogelijke manieren hebben wij geprobeerd om s’nachts rust te krijgen en om van haar nagelbijten af te komen. Moedeloos was ik en had geen idee meer wat ik moest doen.

Via een vriendin kwamen wij bij Saskia. Eindelijk kwam er een eind aan het nagelbijten, de nachtelijke honger en onrust. Dit alles binnen 2 bezoeken ( en nog een regelmatige terugkeer voor mijzelf). Bij Saskia is er een ongedwonger sfeer, duidelijke uitleg en zij geeft je ook veel vertrouwen in jezelf. Zonder haar waren wij nu nog aan het tobben geweest, want niemand anders had ons zo kunnen helpen. Ik ben Saskia erg dankbaar!

Irene

Deel hier je reactie

Vul het onderstaande formulier in met de naam zoals je op de website getoond wilt worden.

Privacy

Saskia heeft mij direct het eerste consult geholpen door beelden die ze binnenkreeg. Beelden van vorige levens. Dat heeft voor mij veel duidelijk gemaakt. Hierdoor kon ik bepaalde zaken beter plaatsen en loslaten. In de sessies daarna heeft Saskia tips gegeven met betrekking tot mijn hooggevoeligheid en het bij me houden van mijn energie.

Saskia’s ‘zesde zintuig’ zorgt voor extra informatie waardoor je sneller tot de kern komt.

NB

Via een collega ben ik bij Saskia terecht gekomen. Ik zat niet zo lekker in mijn vel, het was heel druk in mijn hoofd en ik was voor de zoveelste keer in een zelfde soort situatie beland waarin ik een patroon had ontdekt wat ik graag wilde doorbreken.

Het eerste telefoongesprek wat ik met Saskia had, om een afspraak te maken voor een intake gesprek, voelde meteen al heel goed. Dit gevoel werd tijdens het intake gesprek alleen maar bevestigd. De rust en warmte die Saskia uitstraalde werkten direct door, waardoor ik mijzelf ook direct rustig en ontspannen voelde en compleet op mijn gemak om mijn verhaal te doen. Door het ‘zesde zintuig’ wat Saskia bezit kan ze verder kijken, hierdoor zijn er voor mij veel puzzelstukjes op hun plek gevallen en zijn er een aantal dingen duidelijk geworden. Ook haar manier van luisteren en vragen stellen brachten mij nieuwe inzichten en nieuwe manieren om over dingen en situaties na te denken en er anders op te reageren.

Al na deze eerste intake/consult voelde ik mij al zo veel beter, lichter en energieker. Ik kan het denk ik het beste omschrijven als een soort mist/rookgordijn wat is opgelost in mijn hoofd, waardoor ik veel helderder nadenk, bepaalde dingen mij niet zo veel meer doen en ik hoofd en bijzaken een stuk beter kan scheiden. Ook merkte ik dat ik zelf veel beter in mijn vel zat en dat mijn omgeving anders op mij reageerde, in positieve zin.

In totaal ben ik 4 keer bij Saskia thuis op consult geweest en iedere keer heb ik weer nieuwe inzichten gekregen en bleef zij met de zelfde aandacht en rust luisteren. Ook heeft zij voor mij een house clearing gedaan, op afstand. Ik wist niet heel goed wat ik daar van kon verwachten, maar toen ik naderhand hoorde wat zij was tegen gekomen en had ‘schoongemaakt’ was ik zo opgelucht en blij. Ook voelde ik direct een soort lichtheid thuis en had ik echt weer het gevoel van thuiskomen.

Buiten de consulten om is Saskia ook heel laagdrempelig benaderbaar en is zij altijd bereid om een advies te geven of een consult op afstand te doen.

Al met al heb ik hele positieve ervaringen gehad met Saskia. Het heeft mij enorm geholpen en nieuwe inzichten gegeven, ik durf te zeggen dat ik mij in tijden niet zo goed heb gevoeld als sinds ik bij Saskia ben geweest. Ik kan het iedereen aanraden. Niks is te gek en het hoeft helemaal geen wereldschokkend trauma te zijn waar iemand mee worstelt, het is al heel fijn om op een andere manier te leren denken en kijken naar bepaalde situaties en naar jezelf!

Simone

Saskia heb ik leren kennen door een vriendin van mij. Daar ben ik erg blij om. Saskia leert mij beetje bij beetje je zelf te zijn, los te laten, energie en rust te krijgen. Dit doet zij door mij oefeningen te geven. Soms helpt Saskia ook met magnetiseren.

Saskia, dank je wel, voor wat je voor me doet.
Simone.

Marjolein

Ons bedrijf werd gekenmerkt door hoog ziekteverzuim, zware energie en onrust. Ik heb Saskia gevraagd of ze eens wilde ‘meekijken’. Op afstand heeft ze aan de hand van foto’s alle ruimten bekeken. De kantoren, waar het nodige met de collega’s aan de hand was, werden meteen benoemd. Na de clearing leek het pand een stuk lichter.  Zonder het aan de collega’s verteld te hebben begon men zich in de weken na de clearing weer prettiger te voelen in het pand. De energie stroomde weer.

Louis

Ik voel me elke keer na het magnetiseren weer als herboren. Magnetiseren voelt als een soort wellness voor je lijf èn geest. Spanning vloeit weg en mijn pijnen verminderen. Heel blij mee.

Sophie

Contact gegevens

Gele Lis 168
2498 BJ Den Haag
Tel. 06-47756100
info@saskiapauk.nl
Kvk nr: 27309834

Route

Social

LinkedIn
© Copyright Saskia Pauk | Cookies & Privacy | Algemene voorwaarden
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial