Reacties

Saskia heeft een aantal verhelderende gesprekken met me gevoerd. Deze telefonische consulten hebben me veranderd. Wezenlijk. Ik kijk nu anders naar het leven en mezelf. Dankzij Saskia’s hulp durf ik naar mezelf te luisteren en m’n hart te volgen. Het vertrouwen keert terug. Net als de ontspanning. En de daadkracht.

...meer
Marcel   

Saskia heeft een aantal verhelderende gesprekken met me gevoerd. Deze telefonische consulten hebben me veranderd. Wezenlijk. Ik kijk nu anders naar het leven en mezelf. Dankzij Saskia’s hulp durf ik naar mezelf te luisteren en m’n hart te volgen. Het vertrouwen keert terug. Net als de ontspanning. En de daadkracht. Ze heeft me ook geheeld. Emotionele blokkades zijn opgeheven. De energie kan weer ongehinderd door m’n lichaam stromen. Een bevrijdend gevoel. Saskia luistert goed. Gericht. En ze voelt feilloos aan wat er écht aan de hand is. Ik ben blij dat ik contact met haar heb opgenomen. Saskia heeft engelengeduld en een rustgevende stem. Ze heeft me gerustgesteld en gestimuleerd. Een lieve en intelligente vrouw met een bijzondere gave. Ik ben haar dankbaar voor alles wat ze voor me heeft gedaan.

Marcel

Soms komen er mensen “toevallig” op je pad. Zo is Saskia via een vriendin ook op mijn pad gekomen. Het vraagstuk waar ik mee rondliep is inmiddels naar de achtergrond verdwenen. Door de goede gesprekken met Saskia ben ik nu meer met gevoel, bewustwording en zelfreflectie bezig wat naast groei

...meer
Marielle   

Soms komen er mensen “toevallig” op je pad. Zo is Saskia via een vriendin ook op mijn pad gekomen. Het vraagstuk waar ik mee rondliep is inmiddels naar de achtergrond verdwenen. Door de goede gesprekken met Saskia ben ik nu meer met gevoel, bewustwording en zelfreflectie bezig wat naast groei ook rust geeft. Antwoorden op m’n oorspronkelijk vraag zullen hierdoor vanzelf gegeven gaan worden. Door Saskia’s open, rustige en vooral vriendelijke benadering voelt het stellen van een vraag of vertellen van een verhaal niet als raar. Alles kan en mag worden gezegd. Na iedere sessie kom ik weer ontspannen, met wijsheid en nieuwe handvatten thuis.

Saskia heeft mij direct het eerste consult geholpen door beelden die ze binnenkreeg. Beelden van vorige levens. Dat heeft voor mij veel duidelijk gemaakt. Hierdoor kon ik bepaalde zaken beter plaatsen en loslaten. In de sessies daarna heeft Saskia tips gegeven met betrekking tot mijn hooggevoeligheid en het bij me

...meer
Annelies   

Saskia heeft mij direct het eerste consult geholpen door beelden die ze binnenkreeg. Beelden van vorige levens. Dat heeft voor mij veel duidelijk gemaakt. Hierdoor kon ik bepaalde zaken beter plaatsen en loslaten. In de sessies daarna heeft Saskia tips gegeven met betrekking tot mijn hooggevoeligheid en het bij me houden van mijn energie.

Saskia's 'zesde zintuig' zorgt voor extra informatie waardoor je sneller tot de kern komt.

Reactie toevoegen

Email is not published*Vereist

 

Met het verzenden ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Alleen je (voor)naam zal worden weergegeven op de website.

Meer uitleg in het
Cookies & Privacybeleid

.