Reacties

Ik kampte al jaren met een depressie en sombere gevoelens. Met dank aan de consulten bij Saskia heb ik hier sinds vorig jaar geen last meer van gehad. Dankzij de gesprekken kan ik beter compassie naar mezelf tonen en lief voor mezelf zijn i.p.v. heel streng voor mezelf zijn. Tijdens

...meer
Lisa   

Ik kampte al jaren met een depressie en sombere gevoelens. Met dank aan de consulten bij Saskia heb ik hier sinds vorig jaar geen last meer van gehad. Dankzij de gesprekken kan ik beter compassie naar mezelf tonen en lief voor mezelf zijn i.p.v. heel streng voor mezelf zijn. Tijdens de sessies magnetiseert Saskia mij, waardoor ik positieve energie ervaar en me daarna weer krachtig voel. Ze geeft me ook inzichten in dingen die anders kunnen en ze geeft me hierbij ook concrete handvatten in hoe ik deze dingen kan veranderen.
Tot slot ik ben blij met mijn beslissing om naar haar toe te gaan.

Ongeveer 2.5 jaar geleden kreeg onze dochter (nu bijna 4) last van slapeloosheid. Dit kwam vanuit “het niets”, maar de impact was enorm. Onze dochter sliep nauwelijks meer en wij uiteindelijk dus ook niet. Wij hadden werkelijk alles al geprobeerd; van het verplaatsen van haar bedje tot een aantal bezoeken

...meer
Hans   

Ongeveer 2.5 jaar geleden kreeg onze dochter (nu bijna 4) last van slapeloosheid. Dit kwam vanuit “het niets”, maar de impact was enorm. Onze dochter sliep nauwelijks meer en wij uiteindelijk dus ook niet. Wij hadden werkelijk alles al geprobeerd; van het verplaatsen van haar bedje tot een aantal bezoeken aan een slaapkliniek etc etc. Uiteindelijk kwamen wij via via bij Saskia terecht. Hier leek alles op z’n plaats te vallen! Met als belangrijkste resultaat; onze dochter slaapt sinds onze bezoeken aan Saskia door! In haar eigen bed en zonder onderbreking. Wij zijn hier ontzettend gelukkig mee! Wij waren bijna ten einde raad, maar wow..nu slapen wij allemaal als een roosje!!! Ontzettend veel dank!!!

Saskia heeft een aantal verhelderende gesprekken met me gevoerd. Deze telefonische consulten hebben me veranderd. Wezenlijk. Ik kijk nu anders naar het leven en mezelf. Dankzij Saskia’s hulp durf ik naar mezelf te luisteren en m’n hart te volgen. Het vertrouwen keert terug. Net als de ontspanning. En de daadkracht.

...meer
Marcel   

Saskia heeft een aantal verhelderende gesprekken met me gevoerd. Deze telefonische consulten hebben me veranderd. Wezenlijk. Ik kijk nu anders naar het leven en mezelf. Dankzij Saskia’s hulp durf ik naar mezelf te luisteren en m’n hart te volgen. Het vertrouwen keert terug. Net als de ontspanning. En de daadkracht. Ze heeft me ook geheeld. Emotionele blokkades zijn opgeheven. De energie kan weer ongehinderd door m’n lichaam stromen. Een bevrijdend gevoel. Saskia luistert goed. Gericht. En ze voelt feilloos aan wat er écht aan de hand is. Ik ben blij dat ik contact met haar heb opgenomen. Saskia heeft engelengeduld en een rustgevende stem. Ze heeft me gerustgesteld en gestimuleerd. Een lieve en intelligente vrouw met een bijzondere gave. Ik ben haar dankbaar voor alles wat ze voor me heeft gedaan.

Marcel

Reactie toevoegen

Email is not published*Vereist

 

Met het verzenden ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Alleen je (voor)naam zal worden weergegeven op de website.

Meer uitleg in het
Cookies & Privacybeleid

.