Reacties

Opnieuw heeft Saskia mij goed inzicht gegeven in een aantal lopende zaken waar ikzelf niet meer uitkwam. Ik sta zekerder in mijn schoenen en kan beter besluiten nemen. Dank je wel hiervoor!

Nadat mijn lichaam op subtiele en minder subtiele wijze al een aantal keer stop had gezegd, raadden twee vriendinnen onafhankelijk van elkaar aan eens met jou te gaan praten. Vanaf het eerste moment voelde ik zoveel warmte in jouw coaching. Eigenlijk kwamen we er al heel snel achter dat ik

...meer
Franka   

Nadat mijn lichaam op subtiele en minder subtiele wijze al een aantal keer stop had gezegd, raadden twee vriendinnen onafhankelijk van elkaar aan eens met jou te gaan praten. Vanaf het eerste moment voelde ik zoveel warmte in jouw coaching. Eigenlijk kwamen we er al heel snel achter dat ik wist dat ik het verkeerde pad bewandelde en stiekem wist ik ook wel welk pad wel voor mij bedoeld was. En wat voelde ik me zo gesterkt door het feit dat jij zoveel kracht in mij zag. Vanaf die eerste keer vielen er ineens zoveel kwartjes, maar er kwamen ook meteen mogelijkheden. Hoe meer ik durfde hoe meer kansen er ontstonden. Bedankt dat jij me weer in mijn kracht hebt gezet, me hebt geholpen met mijn zelfvertrouwen en zelfwaarde terug te vinden en me het duwtje hebt gegeven om mijn dromen te leven.

Wat zijn wij blij dat Saskia in ons leven is gekomen! Niet alleen voor onze dochter, maar ook wij als gezin heeft zij enorm geholpen. Wij zijn nu bij de kern gekomen wat er speelt bij onze dochter (11 jaar). Door dit zijn wij niet meer in onzekerheid over wat

...meer
Emy   

Wat zijn wij blij dat Saskia in ons leven is gekomen! Niet alleen voor onze dochter, maar ook wij als gezin heeft zij enorm geholpen. Wij zijn nu bij de kern gekomen wat er speelt bij onze dochter (11 jaar). Door dit zijn wij niet meer in onzekerheid over wat er 'aan de hand' is met haar en kunnen wij haar als ouders, samen met Saskia, ondersteunen. Het is een heel proces en geen gemakkelijke, maar te weten dat we op de goede weg zitten, geeft zo veel vertrouwen in de toekomst!
Wij zijn ongelooflijk blij met alle hulp van Saskia en zien haar als een engel die op ons pad is gekomen in een tijd waarin we het écht niet meer wisten. Onze dank is groot!

Reactie toevoegen

Email is not published*Vereist

 

Met het verzenden ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Alleen je (voor)naam zal worden weergegeven op de website.

Meer uitleg in het
Cookies & Privacybeleid

.