In juni 2022 kwam Saskia op mijn pad. Sindsdien is mijn innerlijke reis naar mijn Authentieke Zelf in een stroomversnelling gekomen.

De eerste keer dat ik haar ontmoette, voelde direct als thuiskomen. Ik kan en mag nu volledig mijzelf zijn, iets waar ik altijd al zo naar had verlangd maar nooit eerder heb geweten hoe ik dat moest doen…
Met al haar kennis, wijsheden en ontzettend mooie gaven, weet zij elke keer het diepste van mijn ZIJN te raken.

Ik ben “heel” en voel mij meer en meer verbonden met alles en iedereen om mij heen. Ik zie dan ook de toekomst met alle vertrouwen tegemoet. Ik spring in het diepe, elke keer weer, maar nu met mijn ogen open want elke
sprong in deze reis is de moeite waard om gezien te worden……
Ik ben je voor altijd dankbaar, Saskia.

Sook

Nadat mijn lichaam op subtiele en minder subtiele wijze al een aantal keer stop had gezegd, raadden twee vriendinnen onafhankelijk van elkaar aan eens met jou te gaan praten.

Vanaf het eerste moment voelde ik zoveel warmte in jouw coaching. Eigenlijk kwamen we er al heel snel achter dat ik wist dat ik het verkeerde pad bewandelde en stiekem wist ik ook wel welk pad wel voor mij bedoeld was. En wat voelde ik me zo gesterkt door het feit dat jij zoveel kracht in mij zag.

Vanaf die eerste keer vielen er ineens zoveel kwartjes, maar er kwamen ook meteen mogelijkheden. Hoe meer ik durfde hoe meer kansen er ontstonden. Bedankt dat jij me weer in mijn kracht hebt gezet, me hebt geholpen met mijn zelfvertrouwen en zelfwaarde terug te vinden en me het duwtje hebt gegeven om mijn dromen te leven.

Franka

Deel hier je reactie

Vul het onderstaande formulier in met de naam zoals je op de website getoond wilt worden.

Privacy

Opnieuw heeft Saskia mij goed inzicht gegeven in een aantal lopende zaken waar ikzelf niet meer uitkwam. Ik sta zekerder in mijn schoenen en kan beter besluiten nemen.

Dank je wel hiervoor!

Petra

Saskia is kundig en een zeer prettig persoon. Meteen bij de eerste ontmoeting hadden wij een klik. Ik kon direct met de tips aan de slag. Ook het magnetiseren is erg fijn. Mijn twee jonge kinderen en vrouw behandelt Saskia ook. Dat geeft al aan hoe blij we met haar zijn.

Gijs

Sinds een paar maanden zijn mijn dochter (11) en ik bij Saskia onder ‘behandeling’. Behandeling is eigenlijk niet het juiste woord. Saskia begeleidt je met heel veel liefde en kennis. Ze stemt elke sessie af op wat er op dat moment nodig is. Ze laat door de juiste vragen te stellen, je jezelf weer herinneren wat je eigenlijk al weet. En met het magnetiseren helpt ze je weer in balans te komen. Een perfecte combinatie.

Mijn dochter had al maanden enorme buikpijn en veel maagzuur en kon nauwelijks nog naar school. Al na de eerste sessie voelde ze zich een stuk beter en zag ik langzaam mijn vrolijke meisje weer te voorschijn komen. Tegelijkertijd startte ik bij Saskia om ook mijn stukken aan te pakken, wat weer doorwerkt op mijn dochter en geeft ze tips hoe ik beter met mijn dochter om kan gaan. Een prachtige werkwijze waarbij we steeds een stapje verder komen. Ik heb inmiddels een meisje dat weer elke dag blij naar school gaat en steeds beter kan omgaan met spanningen en angsten. We zijn er nog niet maar nu al zo dankbaar dat we bij Saskia terecht zijn gekomen.

Myrena

Via een kennis die kinderpsychologe is bij Saskia terecht gekomen ivm de slaapproblemen van onze hoogsensitieve dochter. Sinds ze een jaar of 3 is heeft ze last van night terrors en sinds ze een jaar of 6 is ook van hevige nachtmerries.

Inmiddels is ze 8 en slaapt ze het merendeel van de nachten door zonder angsten en nachtmerries, door de hulp van Saskia. Als het weer even een periode wat minder gaat, stuurt Saskia haar weer even aan en gaat het vaak snel al weer goed.

Met een jaar of 7 viel ze ineens steeds flauw op school. Weken in het ziekenhuis bij de kinderneuroloog gelopen, maar de wetenschap had geen antwoord. Ze adviseerde ons op spiritueel vlak hulp voor haar te zoeken, omdat ze aangaven dat eigenlijk alle kinderen die last van night terrors hadden, meer bleken te zien/voelen. Mooi dat de wetenschap hier open voor blijkt te staan, maar ik stond er wel even van te kijken met 4 kinderartsen in een kamer.

Saskia meteen gebeld voor een afspraak en ze is niet meer flauwgevallen. Een jaar had ze ineens hevige hoofdpijnaanvallen, 24 uur non-stop waarbij ze het soms uitschreeuwde van de pijn. Wederom naar de kinderarts, 4 weken lang onderzoeken, maar weer kwam er niets uit. Saskia gebeld en met een paar dagen was de hoofdpijn weg. Heel blij met haar hulp.

Mijn dochter komt er sinds dag 1 graag, wij hebben onze nachtrust allemaal weer terug en onze dochter leert steeds beter met haar gevoeligheden om te gaan.

Sanne

Saskia heeft een aantal verhelderende gesprekken met me gevoerd. Deze telefonische consulten hebben me veranderd. Wezenlijk. Ik kijk nu anders naar het leven en mezelf.

Dankzij Saskia’s hulp durf ik naar mezelf te luisteren en m’n hart te volgen. Het vertrouwen keert terug. Net als de ontspanning. En de daadkracht. Ze heeft me ook geheeld. Emotionele blokkades zijn opgeheven. De energie kan weer ongehinderd door m’n lichaam stromen. Een bevrijdend gevoel.

Saskia luistert goed. Gericht. En ze voelt feilloos aan wat er écht aan de hand is. Ik ben blij dat ik contact met haar heb opgenomen. Saskia heeft engelengeduld en een rustgevende stem. Ze heeft me gerustgesteld en gestimuleerd. Een lieve en intelligente vrouw met een bijzondere gave.

Ik ben haar dankbaar voor alles wat ze voor me heeft gedaan.

Marcel

Saskia is 13 jaar geleden in mijn leven gekomen nadat ik net gescheiden was en ik hulp voor mijn toen 6 jarige zoon die toch wel in de war was en alle veranderingen moeilijk kon plaatsen.

In een op een sessies met hem heeft zij hem heel goed geholpen om met de nieuwe situatie om te gaan.
Nadat hij bij haar klaar was heb ik een sessie bij haar gehad.

Dat resulteerde in berichten van mijn ouders die ik al op jonge leeftijd heb moeten verliezen.

Ook voor haar geheel onverwachts maar wat een mooi kado heb ik toen gekregen⭐️⭐️ Jaren later heb ik een cursus bij haar gevolgd om steviger in mijn schoenen te leren staan en te leren mijn grenzen aan te geven.
Ook daar heb ik tot op heden nog steeds veel baat bij!

We zijn elkaar toen een beetje uit het oog verloren totdat in september 2020,mijn 20 jarige bonuszoon, de halfbroer van mijn zoon, Cedric,overleed.

Op wonderbaarlijke wijze zijn we toen weer met elkaar in contact gekomen en heeft zij ons begeleid in dit onmenselijke proces.

Antwoorden op het waarom en berichten van Cedric hebben ons geholpen dit vreselijke verlies te kunnen dragen en verder te kunnen gaan zonder hem.
Saskia is een bijzondere, warme en lieve vrouw die ik aan iedereen kan aanbevelen

Jeanine

Ongeveer 2.5 jaar geleden kreeg onze dochter (nu bijna 4) last van slapeloosheid. Dit kwam vanuit “het niets”, maar de impact was enorm.

Onze dochter sliep nauwelijks meer en wij uiteindelijk dus ook niet. Wij hadden werkelijk alles al geprobeerd; van het verplaatsen van haar bedje tot een aantal bezoeken aan een slaapkliniek etc etc.

Uiteindelijk kwamen wij via via bij Saskia terecht. Hier leek alles op z’n plaats te vallen! Met als belangrijkste resultaat; onze dochter slaapt sinds onze bezoeken aan Saskia door! In haar eigen bed en zonder onderbreking.

Wij zijn hier ontzettend gelukkig mee! Wij waren bijna ten einde raad, maar wow..nu slapen wij allemaal als een roosje!!! Ontzettend veel dank!!!

Hans

Wat zijn wij blij dat Saskia in ons leven is gekomen! Niet alleen voor onze dochter, maar ook wij als gezin heeft zij enorm geholpen.

Wij zijn nu bij de kern gekomen wat er speelt bij onze dochter (11 jaar). Door dit zijn wij niet meer in onzekerheid over wat er ‘aan de hand’ is met haar en kunnen wij haar als ouders, samen met Saskia, ondersteunen. Het is een heel proces en geen gemakkelijke, maar te weten dat we op de goede weg zitten, geeft zo veel vertrouwen in de toekomst!

Wij zijn ongelooflijk blij met alle hulp van Saskia en zien haar als een engel die op ons pad is gekomen in een tijd waarin we het écht niet meer wisten. Onze dank is groot! .

Emy

Baan opgezegd, huis verhuurd en inmiddels 3 maanden op Aruba aan het werk. Het gevoel van ultieme vrijheid, voor jezelf kiezen, naar je hart luisteren. Het allerbeste gevoel ooit. Het leven, werken en de cultuur hier zijn heerlijk. Ik heb me in tijden niet zo gelukkig gevoeld. Dankzij jou ben ik dichter bij mezelf gekomen om dit pad te kunnen bewandelen. Ik ben je dankbaar!

Kirsten

Contact gegevens

Gele Lis 168
2498 BJ Den Haag
Tel. 06-47756100
info@saskiapauk.nl
Kvk nr: 27309834

Route

Social

LinkedIn
© Copyright Saskia Pauk | Cookies & Privacy | Algemene voorwaarden
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial