House clearing

Soms voel je je in je huis niet meer op je gemak. Er kunnen plekken zijn die niet meer fijn aanvoelen; het voelt er bijvoorbeeld zwaar of killer aan dan andere ruimtes in je huis. Je wilt er niet graag zijn. Of sommige plekken lijken donkerder dan ze zouden moeten zijn en voelen gespannen aan. Het kan zijn dat je daar last van krijgt. Hoofdpijn en hartkloppingen, je duizelig, sip, moe of gespannen voelen, kunnen klachten zijn die daarbij horen. Vaak slapen kinderen minder goed, onrustig of willen niet gaan slapen.
 
Het heeft allemaal te maken met een verstoorde energie in je huis. De energie kan niet stromen zoals die zou moeten stromen. Dit kan meerder oorzaken hebben.
 
1. In je huis hangt nog energie van de vorige bewoners. Denk aan moeilijke tijden of heftige gebeurtenissen in het leven van de oude bewoners van je huis. Hierdoor kan je je eigen energie niet goed neerzetten in je huis, het voelt nog niet eigen. Bepaalde ruimtes voelen zwaar, beladen en gespannen aan.
 
2. Onder je huis lopen aardstralen. Aardstralen zijn onderaardse stromingen die diep onder de oppervlakte voorkomen. Op plaatsen waar de stromingen elkaar kruisen kan veel
energie opgewekt worden. Dit kan bovenstaande klachten veroorzaken.
 
3. Je bent gevoelig voor electro smog.
 
4. Je hebt ongewenste entiteiten in je huis. Gewenste entiteiten zijn zielen die goed zijn overgegaan en steun en warmte bieden aan de achtergebleven familie, vrienden en dierbaren. Ongewenste entiteiten zijn zielen die niet ‘weten’ dat ze overleden zijn en nog niet zijn overgegaan naar het hiernamaals. Ze denken nog deel uit te maken van het leven hier op aarde. Vaak gaat het hier om overledenen die te maken hebben met een gebeurtenis uit een vorig leven van jou of een van je medebewoners. Veel kinderen maar ook volwassenen kunnen zo gevoelig zijn dat ze entiteiten kunnen zien of ermee kunnen communiceren.
 
5. Je woont op een plek met een verleden. De grond waarop je woont, was in het verleden een plek waar energetisch veel gebeurd is. Denk aan oorlogen, veldslagen etc. Het kan zijn dat hiervan de energie nog voelbaar is of dat er nog entiteiten aanwezig zijn.
 
In bovenstaande gevallen is een house clearing aan te raden. Vooraf stuur je me foto’s van de verschillende vertrekken in je huis. Ik kijk dan wat er aan de hand is, kom naar je toe en ga de energie in je huis helemaal herstellen, zodat jij je weer fijn en prettig en thuis voelt in je huis. Je huis is dan een warme plek waar je je eigen energie weer kan neerzetten.
 
Ik help zowel jou als de entiteiten. Door rustig en liefdevol met de entiteiten te communiceren kan ik ze als het ware ‘wakker’ maken, naar het nu trekken en achter de reden komen van hun aanwezigheid. Vaak heeft dat te maken met een vorig leven van jou of een van de andere bewoners van je huis. Maar soms dus ook met een heftige gebeurtenis die heeft plaatsgevonden op de plek waar je huis nu staat. De entiteiten denken nog in dat vorige leven te zijn en er deel aan te nemen. Ze zien jou ook niet hoe je nu bent, maar hoe je toen was in dat vorige leven. Door dat vorige leven te bekijken, kunnen de entiteiten er los van komen en gaan inzien dat ze rust mogen krijgen en naar het licht mogen gaan. De bewoner(s) aan wie dat leven gekoppeld was, kan dat leven nu ook loslaten. Voor beiden is dat heel fijn. Voor jou betekent het altijd een stuk inzicht in jezelf en dus groei! Je snapt ineens waar iets vandaan komt.
 
In het geval van aardstraling plaats ik in samenwerking met
Els Ingen – Housz een piramide op een specifieke plek, zodat de stromingen niet meer kruisen en de geladen energie direct verdwijnt in je huis. De electro smoq wordt ook door de piramide helemaal geneutraliseerd.
 
Iets voor jou?