Energetische hulp

Vaak zet ik energetische therapie in bij de begeleiding van volwassenen en kinderen. Bij energetische therapie kijk ik met mijn paranormale gave een stukje verder of dieper. Als je steeds weer tegen dezelfde problemen aanloopt, je niet begrepen voelt, meer voelt dan anderen, vastloopt of in een enorme negatieve tendens zit waar je maar niet uit komt, kan het zijn dat je behoefte hebt aan duidelijkheid en nieuwe inzichten.
 
We hebben allemaal soms hele moeilijke of pijnlijke momenten in ons leven. Dit zijn vaak ook momenten waarop we veel kunnen leren over onszelf of naar onszelf durven gaan kijken. Door mijn 6e zintuig, kan ik ‘meekijken en -voelen’  in jouw energie waardoor ik snel naar de kern van een probleem kan gaan.
 
Samen bespreken we wat dat is en waar het vandaan komt. Soms is het iets uit dit leven, maar soms gaat het ook een stukje verder terug, naar een vorig leven. Je levensles in het nu heeft dan een relatie met een gebeurtenis uit een vorig leven. Door het probleem te benoemen, verandert er  onbewust al heel veel. Het probleem komt los, de levensles is herkend; er komt verlichting en ruimte. Na de inzichten in je levensles(sen) geef ik je praktische handvatten waarmee je aan de slag kunt gaan. Hierdoor kan je oude blokkades loslaten, helen en in balans komen.
 
Het gevolg is dat je weer een stukje dichter bij jezelf bent gekomen, je bent gegroeid, een stukje lichter (vrij van ‘bagage’) en een stukje gelukkiger. Bij energetische therapie maak ik vaak gebruik van edelstenen, magnetiseren en aurahealing.
 
Edelsteentherapie
Als je het fijn vindt, geef ik je tijdens de therapie een steen die op dat moment goed bij je past.
 
Edelstenen geven het lichaam kracht en energie om het lichaam te helpen zichzelf te herstellen. Dit komt door de energietrillingen die de stenen hebben vanuit de natuur. Er zijn veel verschillende stenen die ingezet kunnen worden voor verschillende lichamelijke of psychische klachten. Tijdens het traject kan het voorkomen dat je meerdere verschillende stenen draagt. Je bent bijvoorbeeld na een tijdje toe aan een andere steen.
 
Magnetiseren
Via mijn handen komt er een energie vrij die stroomt naar de plaatsen in jouw lichaam die het nodig hebben. Hierdoor gaat het lichaam zichzelf herstellen en genezen klachten. Blokkades worden opgeheven, waardoor de energie weer kan stromen zoals het hoort te stromen. Cliënten ervaren magnetiseren vaak als zeer ontspannend en helend. Magnetiseren kan baat hebben als je veel stress ervaart, lichamelijke en/of psychische klachten hebt, snel overbelast, moe en uit balans bent. Magnetiseren is ook erg effectief bij kinderen met klachten. Meestal voel je je na een behandeling heel fijn en rustig. Drink na de behandeling gedurende de dag veel water, dit ondersteunt je lichaam bij het herstel.
 
Healing
Bij een healing zit je op een stoel. Ik kijk dan naar je aura, je chakra’s en energiebanen. Ik maak je energieveld, je aura, schoon zodat je eigen energie weer vrij kan stromen. Soms kunnen er plekjes in je aura komen die je aura beschadigen. Dit kan komen door bijvoorbeeld blokkades, bepaalde leefpatronen, ziektes, stress, trauma’s en onverwerkte heftige emoties. Ik haal deze plekken weg en voeg nieuwe energie toe waardoor je aura heelt en weer mooi om je heen zit. Vaak wordt je aura dan ook stukken groter; je bent weer in balans en in je kracht. Daarnaast maak ik waar nodig ook je chakra’s schoon, voeg ik energie toe, zodat energie weer krachtig door je lichaam kan gaan stromen. Een healing kan ook op afstand!
 
Iets voor jou?