Cursusaanbod

V5: Verdieping, verfijning,
vernieuwing, verandering en verhoging

In ieders leven zijn wel een aantal hoofdthema’s, oude patronen van jezelf, waar we gedurende ons leven mee aan de slag gaan. Door deze cursus gaan we deze thema’s ook herkennen, begrijpen, doorleven en loslaten, waardoor unieke en sterke groeimomenten ontstaan. Je trillingsgetal zal een stuk stijgen, je wordt verfijnder, wijzer, rustiger en blijer. Doordat je levenslessen en –doelen inzichtelijk worden, kan je deze doelen ook veel sneller gaan bereiken. Ook leren we wat situaties en mensen om ons heen ons spiegelen en leren we achter deze situaties onze onderliggende hoofdthema’s te herkennen. In deze cursus werken we samen met de Aartsengelen. Zij zullen jullie liefdevol begeleiden en inzichten geven; precies daar waar nodig.
 
De eerste paar weken gaan we kijken naar ons onszelf, ons lichaam, en leren we over de metafysische werking van klachten. We keren naar binnen en onderwerpen als rust versus onrust, innerlijke rust en innerlijk dialoog, hoofd versus hart, vergeven en loslaten, komen aan bod. Daarna gaan we letterlijk en energetisch opruimen en loslaten en daarmee ruimte maken in onszelf voor vernieuwing en groei. Tot slot gaan we creëren, geven en ontvangen, gaan we de liefde in en om ons heen bekijken, gaan we dus groeien en gaan we leren onze intuïtie en helend vermogen te herkennen en in te zetten voor onszelf en de mensen om ons heen.
 
De cursus bestaat uit 9 lessen. Elke les maken we opdrachten en een verslag. Dit sturen we naar elkaar op, zodat we van elkaar weten waar we mee bezig zijn, maar ook vooral om elkaar te helpen en van elkaar te leren. We komen om de week een uur bij elkaar. De opdrachten zijn zo opgesteld dat ze niet veel tijd in beslag nemen, maar ze activeren je wel goed en prettig.
 

V5 deel 2: Verdieping, verfijning,
vernieuwing, verandering en verhoging

In deze cursus gaan we dieper in op de onderwerpen uit de eerste cursus, maar komen ook nieuwe gebieden aan bod. Daarnaast zal er een groter beroep worden gedaan op je intuïtie en helend vermogen. Je groei zal versnellen en je inzichten zullen toenemen.
 

V5 deel 3: Verdieping, verfijning,
vernieuwing, verandering en verhoging

We leren dat we lichter en makkelijker kunnen leven en hoe we het leven kunnen vormen dat we graag willen. We gaan op een andere manier naar onszelf kijken en volgen o.a. een stappenplan om te komen tot de dingen die we graag zouden willen.
 
 

V5 deel 4: Verdieping, verfijning,
vernieuwing, verandering en verhoging

In ontwikkeling.
 

Powermiddagen

Dit is een regelmatig terugkerende middag waarop we met elkaar, elkaar gaan helpen. Issues die je bezighouden kan je hier bespreken en samen kijken we naar achterliggende thema’s en helpen we je vooruit met inzichten. Belangrijk op deze dagen is weer dicht bij jezelf te komen en te voelen hoe fijn het is om met gelijkgestemden ervaringen uit te wisselen en elkaar te helpen. We werken met engelenenergie en -kaarten en doen o.a. helende oefeningen. De energie op deze dagen is erg sterk, de sfeer ontspannend en helend.
 
Je kunt je opgeven voor bovenstaande cursussen door een mailtje te sturen aan
info@saskiapauk.nl of te bellen naar 06-47756100.
 
De tarieven voor de diverse cursussen kun je vinden op de Tarieven pagina.
 
Iets voor jou?