Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling

 

Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling

 

Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling

House clearing

Soms voel je je in je huis niet meer op je gemak. Er kunnen plekken zijn die niet meer fijn aanvoelen; het voelt er bijvoorbeeld zwaarder of killer aan dan andere ruimtes in je huis. Je wilt er niet graag zijn. Of sommige plekken lijken donkerder dan ze zouden moeten zijn en voelen gespannen aan. Het heeft allemaal te maken met een verstoorde energie in je huis. De energie kan niet stromen zoals die zou moeten stromen. Verstoorde energie heeft effect op je gezondheid en op je energie. Hoofdpijn, hartkloppingen, je duizelig, sip, moe, geïrriteerd of gespannen voelen, kunnen klachten zijn die daarbij horen. Vaak slapen kinderen minder goed, onrustig of willen niet gaan slapen. Maar ook volwassenen ervaren vaak slaapproblemen.

Verstoorde energie kan meerdere oorzaken hebben.
1. In je huis hangt nog energie van de vorige bewoners.
2. Onder je huis lopen aardstralen.
3. Je bent gevoelig voor elektro-smog.
4. Je hebt ongewenste entiteiten in je huis. Ongewenste entiteiten zijn zielen die niet ‘weten’ dat ze overleden zijn en nog niet zijn overgegaan naar het hiernamaals. Ze denken nog deel uit te maken van het leven hier op aarde. Veel kinderen maar ook volwassenen kunnen zo gevoelig zijn dat ze entiteiten kunnen zien of ermee kunnen communiceren.
5. Je woont op een plek met een verleden. De grond waarop je woont, was in het verleden een plek waar energetisch veel gebeurd is. Denk aan oorlogen, veldslagen etc.

In bovenstaande gevallen is een house clearing aan te raden. Ik ga de energie in je huis weer helemaal herstellen, zodat jij je weer fijn en prettig en thuis voelt in je huis. Je huis is dan een warme plek waar jij jouw eigen energie kan neerzetten en vooral ook een plek waar jij je kan opladen. Een plek waar een prettige, rustige, ontspannen, lichte energiestroom is.

Een house clearing kan fysiek (ik kom dan naar je toe) of op afstand. Omdat energie niet gebonden is aan tijd en ruimte, kan een clearing dus ook op afstand.

In het geval van aardstraling plaats ik in samenwerking met Els Ingen – Housz een piramide op een specifieke plek, zodat de stromingen niet meer kruisen en de geladen energie direct verdwijnt in je huis. De electro smoq wordt ook door de piramide helemaal geneutraliseerd.

We hadden net een nieuw huis gekocht en ondanks dat ik direct verliefd was op dit huis lukte het niet goed om er onze sfeer te creëren. Saskia heeft geconstateerd dat er aardstralen liepen, onder andere door onze slaapkamer.

Daarnaast waren er ongewenste entiteiten in het huis. Door het gericht plaatsen van een piramide en een house clearing is het opgeruimde en fijne gevoel in ons huis helemaal terug. De house clearing heeft daarnaast veel interessante en nuttige inzichten gebracht. Wij zijn Saskia heel dankbaar!!

Hugo, 48

House clearing € 255,-

Prijs incl. BTW,
excl. reiskosten

Contact gegevens

Gele Lis 168
2498 BJ Den Haag
Tel. 06-47756100
info@saskiapauk.nl
Kvk nr: 27309834

Route

Social

LinkedIn
© Copyright Saskia Pauk | Cookies & Privacy | Algemene voorwaarden
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial