Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden gelden voor alle behandelingen, consulten, trajecten en cursussen/workshops van Saskia Pauk Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling.

 

  • Aanmelden kan telefonisch, via de knop “’iets voor jou” op de verschillende webpagina’s of via het e-mailadres dat vermeld staat op de website. Met je aanmelding ga je akkoord dat een deelname aan een behandeling, een consult, een traject of een cursus/workshop geheel voor eigen risico is.
  • Betaling dient gelijk na afloop van het consult en/of de behandeling plaats te vinden. Dit kan contant of per elektronische overboeking. Bij deelname aan een cursus of een traject is altijd het volledige bedrag verschuldigd. Dit wordt in 3 termijnen vooraf in rekening gebracht. Indien gewenst, kan het verschuldigde bedrag ook in een keer worden betaald.
    Bij betalingsachterstand ben ik gerechtigd verdere behandelingen en consulten op te schorten totdat de betalingsverplichtingen zijn voldaan.
  • Een healing, een magnetiseerbehandeling, een consult, een traject van persoonlijke begeleiding/ontwikkeling of deelname aan een cursus/training/workshop is geen vervanging voor een medische of psychologische behandeling. Raadpleeg een dokter als je langdurige lichamelijke of geestelijke klachten hebt.
  • Ik ga een inspanningsverplichting met je aan en geen resultaatverplichting. Dit vanwege het feit dat het resultaat van veel factoren afhankelijk is. Voor het beste resultaat is jouw eigen inzet erg belangrijk. Uiteraard doe ik mijn uiterste best om het gewenste resultaat te bereiken.
  • Annuleren van een afspraak minimaal 24 uur van tevoren (telefonisch of per mail). Anders ben ik genoodzaakt de kosten van de afspraak volledig in rekening te brengen.

Contact gegevens

Gele Lis 168
2598 BJ Den Haag
Tel. 06-47756100
info@saskiapauk.nl
Kvk nr: 27309834

Route

Social

LinkedIn
© Copyright Saskia Pauk | Cookies & Privacy | Algemene voorwaarden
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial