Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling

 

Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling

 

Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling

Mentale hulp

Met mijn paranormale gave kijk en voel ik verder, waardoor ik direct naar de kern van elk probleem kan gaan en zo mensen antwoorden en inzichten kan geven. Mentale hulp kan je zien als de praktische hulp die daarna komt. Afgestemd precies op jou, je kind of jouw familie. Hieronder licht ik voor de duidelijkheid een aantal veel voorkomende werkvelden toe; maar in feite maakt het helemaal niet uit met welk probleem jij naar me toe komt.

Burn-out coaching
Een burn-out krijg je niet voor niets. Het is een heel sterk signaal van je lichaam om aan te geven dat je iets doet wat niet goed is voor je lichaam en wat je al je energie kost. Samen gaan we precies kijken welke patronen oud zijn en waar je vanaf wilt. Patronen die je dus kan en mag loslaten. Daarna gaan we opbouwend werken, we gaan kijken wat wel goed voelt en past in jouw leven.
Het resultaat is dat je weer energie krijgt en je weer gelukkig voelt, het voelt weer zoals het hoort. Vaak gaan perfectionisme, sterk de controle willen hebben, faalangst, ‘het gevoel niet goed genoeg te zijn’ en ‘de drang om je te willen bewijzen’ samen met een burn-out. Het leven is niet bedoeld om te vechten, maar om te anticiperen, jezelf te kunnen zijn.

Life-coaching
Samen met jou ga ik de unieke weg naar jezelf weer vinden. Je gaat begrijpen welke spiegels de mensen in je omgeving je voorhouden. Als ze je raken, is er iets in jezelf wat wil veranderen. Je gaat je ontwikkelen, krijgt inzicht in je ontwikkelingsproces, gaat beseffen wat voor kwaliteiten je hebt, geloven in jezelf, de rust in jezelf vinden en met hernieuwd vertrouwen in het leven staan.

Loopbaan coaching
Zit je niet lekker in je vel op je werk? Voel je dat het je plek niet meer is, maar weet je niet wat je nu precies wel wilt? Voel je dat het tijd is om te veranderen van baan, maar loop je aan tegen de stappen die je moet nemen? Samen gaan we je ontwikkelingsmogelijkheden in kaart brengen, gaan we kijken wat je sterke kanten zijn en gaan we kijken waar jij weer energie van krijgt en blij van wordt. Vervolgens gaan we kijken hoe we dat gaan realiseren en welke stappen daarvoor nodig zijn; welk loopbaanpad je gaat volgen.

Relatie-coaching
Diepe verborgen onzekerheden (vaak ontstaan in onze jeugd) zorgen ervoor dat we heftiger reageren en er snel ruzie kan ontvlammen. Er is veel onbewuste spanning in je systeem. Als jullie gaan inzien dat jullie je eigen onzekerheden en/of onderliggende thema’s automatisch naar elkaar toe projecteren (bv. niet gezien en gehoord voelen/niet goed genoeg voelen) kan er gelijk veel omdraaien. De liefde en de verbinding tussen jullie herstelt weer of is zelfs beter dan voorheen. Je kan dan zonder spanning met elkaar communiceren en aangeven wat je nodig hebt of waarnaar je verlangt, omdat je niet meer handelt vanuit oud zeer maar vanuit je eigen kracht.

Wandel-coaching
Een sessie in de natuur in plaats van in de praktijk. Tijdens een heerlijke wandeling in de mooie natuur grenzend aan de praktijk, praten we en kijken we welke inzichten er voor jou ontstaan.

Saskia wijst je subtiel op inzichten die je zelf over het hoofd hebt gezien en stelt daarbij precies de juiste vragen. Ze beschikt over hele goede methodes om ballast uit het verleden op te ruimen. Ze geeft je de ruimte om je eigen ontwikkelproces te doorlopen en helpt je verder als je daarin vastloopt. Ik ben door de gesprekken met Saskia er steeds beter in geworden om mijn eigen ontwikkeling vooruit te helpen.

Jerzy, 47

Door een aantal gebeurtenissen op m’n werk realiseerde ik me dat ik eigenlijk al een tijd niet zo happy was met m’n baan. Ook was ik enorm moe en zat ik tegen een burn-out aan. Door de sessies met Saskia heb ik de stap durven wagen om m’n hart te volgen en een andere richting in te slaan. Ik heb nu een andere baan waarin ik veel meer mezelf kwijt kan en dat voelt heel fijn.

Sandra, 49

Intake € 120,-

Sessie (1 uur) € 90,-

Sessie (30 min.) € 50,-

Prijs incl. BTW

NB: voor zakelijke cliënten hanteer ik aangepaste tarieven vanaf € 125,- per sessie.

Contact gegevens

Gele Lis 168
2498 BJ Den Haag
Tel. 06-47756100
info@saskiapauk.nl
Kvk nr: 27309834

Route

Social

LinkedIn
© Copyright Saskia Pauk | Cookies & Privacy | Algemene voorwaarden
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial