Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling

 

Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling

 

Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling

Hulp voor kinderen

Hooggevoelige kinderen en/of paranormale kinderen kunnen het moeilijk hebben in onze drukke wereld. Ze kunnen meer zien en voelen en dieper ervaren dan andere mensen. Ze zijn gevoeliger en kunnen hierdoor sneller overprikkeld, moe en/of uit balans raken.

Voor hen zijn bepaalde dingen in het leven niet vanzelfsprekend of werken anders. Soms zijn verjaardagspartijtjes, een normale schooldag, uitstapjes, ofwel gebeurtenissen waar veel mensen bij elkaar komen een enorme overprikkelingsbom voor hen. Ze kunnen zich minder vanzelfsprekend afsluiten voor de wereld om hen heen. Daarbij komt er dagelijks ook veel meer subtiele informatie (meer zien, weten en voelen) bij hen binnen.

Hooggevoelige kinderen kunnen zich eenzaam voelen, omdat ze ervaren zo anders te zijn dan anderen. Hierdoor kunnen ze zich terugtrekken en minder weerbaar worden. Of ze kunnen dwars en druk zijn omdat ze niet zich maar niet begrepen voelen. Deze kinderen weten vaak precies wat en hoe ze het willen, hebben een sterke eigen wil en een grote innerlijke wijsheid. Ze lijken hun eigen weg te gaan en vertrouwen sterk op hun intuïtie.

Kindercoaching
Ik leer kinderen hoe ze positief met hun hooggevoeligheid kunnen omgaan, hoe ze het kunnen integreren in het dagelijks leven, zodat het hen niet meer hindert. Ik leer ze vooral ook hoe ze zichzelf kunnen en mogen zijn in deze wereld. Het leven wordt zoveel mooier als je begrijpt dat er meer is en dat dat helemaal oké is, in elke vorm.

Daarnaast ‘vertaal’ ik waar het kind behoefte aan heeft en wat het kind ‘spiegelt’. Dit kan bij het kind liggen (het kind heeft een behoefte die door de ouders niet wordt herkend), maar ook bij de ouders (een oud patroon dat losgelaten mag worden). De slagingskracht ligt bij mij in het begrijpen van het gedrag van een kind en dat van de ouder.

Kindercoaching is creatief, helend en kan een scala aan werkvelden bevatten. Denk aan tekentherapie, persoonlijk energiewerk (magnetiseren), speltherapie.

Zonder jou zou ik nog steeds naar allerlei doktoren moeten, die niets weten en snappen van de dingen die ik voel en zie.

Britt, 12

Papa en mama snappen nu beter hoe ik in elkaar zit en dat is heel fijn. En ik kan beter alle geluiden en prikkels buiten me houden en zeggen wanneer het te veel is. Ik ben nu minder moe en voel me fijner.

Anouk, 10

Intake € 120,-

Sessie (1 uur) € 90,-

Sessie (30 min.) € 50,-

Prijs incl. BTW

Contact gegevens

Gele Lis 168
2498 BJ Den Haag
Tel. 06-47756100
info@saskiapauk.nl
Kvk nr: 27309834

Route

Social

LinkedIn
© Copyright Saskia Pauk | Cookies & Privacy | Algemene voorwaarden
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial