Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling

 

Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling

 

Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling

Energetische hulp

Hoe je op dingen reageert en hoe je met dingen omgaat heeft te maken met een aantal aspecten. Je persoonlijkheid, je opvoeding, je familie en de generaties voor jou, de dingen die je in je leven hebt meegemaakt en ervaringen uit vorige levens (je levensles in het nu heeft dan een relatie met een gebeurtenis uit een vorig leven). Hierdoor heb je ongemerkt manieren en patronen ontwikkeld om met het leven om te gaan. Soms zijn deze manieren en patronen niet dienend voor je en heb je er veel last van. Je hebt ze bijvoorbeeld ontwikkelt vanuit een overlevingsstrategie; het zijn onbewust geconditioneerde reacties geworden.

Met mijn paranormale gave kijk ik een stukje verder of dieper; ik kijk en voel mee in jouw energie. Als je steeds weer tegen dezelfde problemen aanloopt, je persoonlijke thema’s niet kan herkennen, vastloopt in het leven of in een enorme negatieve tendens zit waar je maar niet uit komt, geef ik je duidelijkheid en nieuwe inzichten. Na de inzichten in je levensles(sen) geef ik je praktische handvatten waarmee je aan de slag kunt gaan. We hebben allemaal soms hele moeilijke of pijnlijke momenten in ons leven. Dit zijn vaak ook momenten waarop we veel kunnen leren over onszelf of naar onszelf durven gaan kijken. Momenten waarop we onze onbewust geconditioneerde patronen kunnen veranderen of kunnen omdraaien naar reacties die positief voor ons uitwerken. Hierdoor kan je systeem ontspannen en herstellen en komt er ruimte en rust. Je kan je leven gaan vormen zoals jij het graag wilt en komt in een heldere, positieve en liefdevolle flow.

Dankzij de hulp van Saskia kan onze zeer hooggevoelige dochter het leven en daarmee de wereld veel beter aan. We zijn haar voor altijd dankbaar.

Emy en Rob

Intake € 120,-

Sessie (1 uur) € 90,-

Sessie (30 min.) € 50,-

Prijs incl. BTW

Contact gegevens

Gele Lis 168
2498 BJ Den Haag
Tel. 06-47756100
info@saskiapauk.nl
Kvk nr: 27309834

Route

Social

LinkedIn
© Copyright Saskia Pauk | Cookies & Privacy | Algemene voorwaarden
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial